Raben logo

Сложна ли е логистиката? Предлагаме ви да гледате нова поредица от видеа от Raben

2024.10.16
Група Рабен стартира нова иновативна поредица от късометражни филми, наречена Logistics Shorts. Тя има за цел да направи сложния свят на логистиката по-достъпен и забавен, като го представи през погледа на деца, които влизат в ролята на професионалисти в бранша. Техните ясни и хумористични обяснения придават нова перспектива на теми, които иначе биха изглеждали сложни.

В серията Logistics Shorts се разглеждат различни аспекти на логистиката - от различните видове транспорт, които Raben използва за безопасна доставка на стоки, до разнообразните индустрии и държави, които компанията обслужва в цяла Европа. Филмите също така подчертават ангажимента на компанията към изключителното обслужване на клиентите, иновативните IT решения и устойчивите практики. Зрителите се запознават с концепцията за договорна логистика, където услуги като складиране, съвместно опаковане и управление на връщания от електронна търговия са обяснени по прост и достъпен начин. Серията хвърля светлина и върху значителната роля на жените в логистиката, като предизвиква стереотипите и показва важността на разнообразието в индустрията.

В основата на стратегията на Рабен Груп е разбирането, че хората не са машини, а човешки същества с емоции. Ние осъзнаваме важността на съчетаването на комуникацията за начина на живот с експертните знания, а Logistics Shorts перфектно въплъщава този подход. Като съчетаваме професионалните прозрения с близкия до нас ежедневен опит, ние се стремим да създаваме маркетингово съдържание, което резонира както на емоционално, така и на интелектуално ниво, като гарантираме, че нашата комуникация е толкова динамична и ориентирана към човека, колкото и услугите, които предоставяме. - обяснява Марчин Собчински, ръководител на отдел Маркетинг в Рабен Груп.

Досега са публикувани 10 епизода и 2 тийзъра от тази завладяваща серия, която вече е намерила отклик сред аудиторията и е достигнала впечатляващите над 6 милиона гледания в You Tube.

“Радваме се на положителния отзвук на Logistics Shorts“ - каза специалистът по международен маркетинг в Рабен Груп. „Сериалът е достъпен за зрителите на всички 15 европейски пазара, на които Рабен Груп оперира, и такъв голям отзвук от страна на зрителите безспорно е най-добрият стимул за нас да развиваме проекта“.

Съчетавайки образованието с развлечението, Logistics Shorts има за цел да демистифицира логистиката и да покаже жизненоважната работа, която Рабен Груп върши всеки ден, като в същото време съдържанието е леко и достъпно. Тъй като поредицата продължава да се разпространява, Рабен Груп кани всички да се присъединят към нея и да открият очарователния свят на логистиката през призмата на най-младите разказвачи. Всички епизоди са достъпни в You Tube и в профилите на компанията в социалните медии.

Група Рабен винаги е търсила достъпен начин да образова за същността на логистиката, както и да подчертае значението, което логистиката играе в ежедневието. Компанията провежда и такива кампании като #WeConnect и #RabenExpress, които имат за цел да покажат от кухнята как се произвеждат различни продукти и да разкрият магията на логистиката, благодарение на която тези продукти се предлагат на рафтовете на магазините по целия свят. Като се има предвид креативността на марката, със сигурност най-добрите проекти тепърва предстоят.

Please accept marketing-cookies to watch this YouTube video.