Raben logo
предпочитани превозвачи на Amazon

Групата Рабен се присъединява към програмата за предпочитани превозвачи на Amazon

2024.10.04
Групата Рабен, един от най-големите логистични оператори в Европа, обяви, че е избрана за предпочитан превозвач на Amazon. Отсега нататък всички доставчици на Amazon могат да избират Рабен за доставки до складовете на Amazon в Германия, Италия, Полша или Чехия. Това партньорство е възможно благодарение на непосредствената близост на транспортните терминали на Raben до центровете за изпълнение на Amazon, което гарантира висококачествено обслужване и доставка на следващия ден за всички доставчици.

Amazon Preferred Carrier (предпочитан превозвач на Amazon) е специална програма на Amazon за нейните доставчици с предпочитани логистични оператори. Тя предоставя гаранция за сътрудничество с квалифицирани превозвачи и осигурява ефективно мащабиране на входящата верига за доставки на Amazon. Предпочитаните превозвачи действат като центрове за високи постижения за спазване на изискванията за резервиране и доставка на Amazon, извършват доставки в извънработно време и през уикенда и гарантират доставка на следващия ден за всички доставчици.

Избирайки сътрудничеството с Рабен като предпочитан превозвач, вие сте сигурни в отлично качество на работата. Със собствената си мрежа в 15 европейски държави Групата гарантира надеждни и бързи транзитни времена с ежедневно фиксирани слотове във всички канали за изпълнение на Amazon. За доставчика това означава по-малко административни задачи (резервиране на CARP) и пълно съответствие на доставката, което води до по-малко откази и по-малко неявявания. Благодарение на ЕТА можете да проследявате всяка пратка в реално време, да проверявате нейния статус по всяко време и да планирате перфектно всички процеси.

Близкото разстояние на транспортните терминали на Групата Рабен до центровете за изпълнение на Amazon улеснява бързия, високочестотен и ефективен поток от стоки. Рабен означава гарантиран капацитет за разтоварване в съоръженията на Amazon. Освен това Групата осигурява лесно внедряване на нови доставчици в мрежата на Рабен чрез специалната платформа myRaben.

Поради тези причини, ако искате да доставяте стоки за Amazon в Германия, Италия, Полша или Чехия, помислете за партньорство с Групата Рабен. Със своята утвърдена логистична мрежа и ангажимент за качество Рабен гарантира безпроблемна и ефективна доставка за всички доставчици на Amazon.

Предпочитаните превозвачи имат фиксиран времеви интервал във всички центрове за изпълнение на Amazon